twitter_oita  facebook oita pinterest oita instagram oita

Condicions de compra

 

Disponibilitat

Així que rebem la vostra comanda, ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar les vostres dades d'entrega i preparar la comanda. Tenint en compte que treballem manualment, de vegades no disposem d'existències, però, en aquest cas, ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos del nou termini d'entrega de la vostra comanda.

Pagament

El pagament s'ha de fer a través de transferència bancària al compte que us facilitarem i ens heu de fer arribar l'ordre de pagament per correu electrònic, i tot seguit prepararem l'enviament.

Entrega

Devolucions

Tots els productes es poden canviar en un termini de 7 dies a partir del lliurament del paquet. Si el producte no us convenç, o qualsevol altre defecte de la comanda, us la canviem per l'adequada. Si el canvi està motivat per un error nostre o per un defecte en el producte, us abonarem el cost del vostre enviament i la nova tramesa.
Per motius obvis, no s'acceptaran devolucions de productes que mostrin clares evidències d'haver estat utilitzats o tinguin algun tipus de desperfecte.
Les despeses d'enviament van a compte teu i l'abonament es farà seguint el mateix procediment de pagament.
Per fer la devolució heu de contactar amb nosaltres prèviament a través del formulari de contacte.

 

twitter_oita facebook oita pinterest oita instagram oita

Contacta amb nosaltres
mireia@oita.cat